Helaas is de realiteit soms anders. In onze praktijk zien wij dat incidenten die eigenlijk niemand wil toch heel regelmatig voorkomen: fraude, vernieling, diefstal, ongewenste intimiteiten of pesten bijvoorbeeld.

Acute hulp

Wordt u hier binnen uw organisatie ook mee geconfronteerd? En doet zich een incident voor? Dan kunt u op Hoffmann rekenen. Onze onderzoekers zijn ervaren, discreet en objectief. En geven u handvatten om juridisch sterker te staan. Met de garantie dat uw bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Voorkomen incidenten

Wilt u dergelijk gedrag juist zo veel mogelijk voorkomen? Dan bent u bij Hoffmann aan het juiste adres. Het liefst minimaliseren wij de risico’s die u, uw bedrijf of uw medewerkers lopen. Wij hebben alles in huis om samen met u de route naar een veilige bedrijfscultuur in kaart te brengen én die te realiseren. Wij bieden u onder andere de volgende diensten:


 

Onze consultants Fraude & Integriteit

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.