Hoffmann Tips

Cover Hoffmann Tips special Cybersecurity & Risk management - klein

Hoffmann Tips Special

Cybersecurity & Risk management

Een Hoffmann Tips die in zijn geheel gericht is op deze afdeling. Met o.a. een nulmeting informatiebeveiliging, crisismanagement, klantverhaal met de Rekenkamercommissie. En natuurlijk nog veel meer.

Cover Hoffmann Tips 247 - juni 2023 - klein

Hoffmann Tips #247

juni 2023

Een Hoffmann Tips die in het teken staat van zorgvuldig onderzoek. Grensoverschrijdend gedrag, fraude door medewerkers met schulden voorkomen, dilemasessie in de zorg. En natuurlijk veel casusverhalen.

Cover Hoffmann Tips 246, klein

Hoffmann Tips #246

december 2022

Een Hoffmann Tips die in het teken staat van 'onder het vergrootglas'. We schrijven over ongewenst gedrag, over CEO-fraude en risicoanalyse. En natuurlijk veel casusverhalen.

Cover Hoffmann Tips 245 - klein

Hoffmann Tips #245

juni 2022

Een Hoffmann Tips die in het teken staat van goed werkgeverschap. Hoe gaat u om met medewerkers die schulden hebben? Ook schrijven we over ongewenst gedrag. En natuurlijk veel casusverhalen.

Cover Hoffmann Tips #244 - april 2022

Hoffmann Tips #244

april 2022

Een Hoffmann Tips die in het teken staat van crisissen. Ongewenst gedrag op de werkvloer, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, fraude incident, drie hele verschillende crisissen. Bent u voorbereid?

Cover Hoffmann Tips 243 - nov 21- klein

Hoffmann Tips #243

november 2021

Een Hoffmann Tips die in het teken staat van trends waarbij we in gesprek zijn gegaan met trendwatcher Lieke Lamb, het hebben over ongewenst gedrag, het screenen van wethouders en natuurlijk casusverhalen.

Cover Hoffmann Tips - cyberspecial

Hoffmann Tips - cyberspecial

september 2021

Een Hoffmann Tips die volledig draait om Cybersecurity zoals o.a. forensic readiness; ransomware voorkomen; specialisten aan het woord en natuurlijk casusverhalen.

Cover Hoffmann Tips #242 - april 2021

Hoffmann Tips #242

april 2021

Over o.a. kwetsbaarheid en kansen; ongewenst gedrag; samenwerking met Euler Hermes; specialist Mo Ballari aan het woord; casus VodafoneZiggo en meer verschillende casussen.

Cover Hoffmann Tips 241

Hoffmann Tips #241

november 2020

Over o.a. sturen op gedrag; alleen samen kun je een integere organisatie vormen; whitepaper 'integriteit in de zorg'; meer factuurfraude in coronatijd; lancering Corporate Services; verschillende casussen en meer.

Hoffmann Tips #240 - juni 2020

Hoffmann Tips #240

juni 2020

Over o.a principes vasthouden: juist nu!; top 10 tips om phishing tegen te gaan; gijzelsoftware: hoe forensic ready bent u; 3 redenen waarom Hoffmann geen onderzoek doet; verschillende casussen en meer.

Cover Hoffmann Tips april 2020

Hoffmann Tips #239

april 2020

Over o.a. de impact van onverwachte gebeurtenissen; Workshop Digitaal Forensisch Onderzoek - eerstelijnscontrole; Lokmiddelen tegen diefstal; verschillende casussen en meer.

Cover Hoffmann Tips #238

Hoffmann Tips #238

oktober 2019

Over o.a een audit op het betaalproces bij Port of Amsterdam; een frauderende schooldirecteur; onderzoek naar Zwart Verzuim; een toelichting op onze CEO-firewall; verschillende casussen en meer.

Cover Hoffmann Tips 237 - mei 2019

Hoffmann Tips #237

mei 2019

Over o.a. de Wet Bescherming Bedrijfsgeheimen; Spoofing, wat is dat nu weer?; Bedrijfsspionage, hoe beperk je de impact?; Uw belang is waarheidsvinding; verschillende casussen en meer.

Cover Hoffmann Tips - december 2018

Hoffmann Tips #236

december 2018

Over o.a. CEO-fraude- € 19 miljoen weg door nepmails, en dan?; Informatiebeveiliging; Ontslag op staande voet; Ziekteverzuimcontroles; verschillende casussen en meer.

Cover Hoffmann Tips - Special woningcorporaties

Hoffmann Tips - special

Woningcorporaties

Over o.a. Het belang van procedureregels; Bereid het tij te keren; Veiligheid zie je niet, maar voel je; Van situational awareness tot bruikbare intelligence; verschillende casussen en meer.

Cover Hoffmann Tips - juli 2018

Hoffmann Tips #235

juli 2018

Over o.a. D-day 25 mei 2018; Ontslag wegens fraude is geen abc-tje; Red Teaming: denken als de vijand; Mag iedere ziekenhuismedewerker het patiëntendossier van Barbie inzien?; verschillende casussen en meer.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.