Fraude & Integriteit

Hoe start u het bedrijf weer veilig op na de lockdown?

Langzaamaan krijgen we een beetje meer vrijheid terug. Kinderen zijn al even naar school, we mogen buiten sporten en vanaf 1 juni mogen we ook weer het terras op. En hoewel de overheid adviseert om zeker nog tot september thuis te werken, snakken veel mensen naar een paar uur ongestoord werken op kantoor. Maakt u plannen om het werken op kantoor - op veilige afstand - weer mogelijk te maken? Dan geeft Hoffmann u graag een aantal tips om dit zo veilig mogelijk te doen. Vandaag de eerste twee tips.

Fraude & Integriteit

Meldmisstanden kosteloos beschikbaar tot eind 2020

Hoewel de coronacrisis veel gevoelens van saamhorigheid teweegbrengt, ziet Hoffmann helaas ook dat sommige medewerkers juist nu misbruik maken van de omstandigheden. Schrijnender is zelfs dat andere medewerkers hier vaak op de hoogte zijn maar hier geen melding van maken. 

Fraude & Integriteit

Corona-update bedrijfsfraude - deel IV

Bij Hoffmann zien we in deze periode een aantal tendensen in bedrijfsfraude die we duidelijk kunnen linken aan de coronacrisis. Eerder verschenen deel 1, deel 2 en deel 3, in deze, voorlopig laatste, update zetten we weer nieuwe bevindingen voor u op een rijtje waaronder phishing mails en ransomware.

Fraude & Integriteit

Screenings gaan door, ook tijdens de coronacrisis

De gevolgen van de huidige coronacrisis voor de economie zullen enorm zijn. In afwachting daarop maken veel bedrijven pas op de plaats. Er is minder vraag naar nieuw personeel en veel bestaande vacatures zijn ingetrokken. Tegelijkertijd is het voor organisaties die nog wel personeel aannemen - juist nu - belangrijk om integere en betrouwbare medewerkers te selecteren. Dan is het fijn om te weten dat de screenings door Hoffmann in deze periode gewoon doorgaan.

Fraude & Integriteit

Corona-update bedrijfsfraude - deel III

Bij Hoffmann zien we in deze periode een aantal tendensen in bedrijfsfraude die we duidelijk kunnen linken aan de coronacrisis. Eerder verschenen deel 1 en deel 2, in deze update zetten we weer nieuwe bevindingen voor u op een rijtje.

Fraude & Integriteit

Corona-update bedrijfsfraude

Bij Hoffmann zien we in deze periode een aantal tendensen in bedrijfsfraude die wij duidelijk kunnen linken aan de coronacrisis. De eerste tendensen deelden we vorige week met u. In deze update zetten we nieuwe bevindingen voor u op een rijtje.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.