Als de coronacrisis en het thuiswerken van de afgelopen (bijna) tien maanden ons iets hebben geleerd, is het dat binnen organisaties zowel cyberveiligheid als fysieke veiligheid nog belangrijker zijn geworden. Bij Hoffmann zien we dat organisaties daarbij tegen verschillende uitdagingen aanlopen. Veel van die uitdagingen hebben te maken met een gebrek aan capaciteit. Reden waarom wij te hulp schieten met (tijdelijke) interim professionals.

Lees ook het interview met Floor Dijkshoorn, 

bij Hoffmann verantwoordelijk voor de inzet van deze professionals.

Uitdagingen

De afdeling Security die al maanden de handen vol heeft aan het managen van alles wat met corona te maken heeft, waardoor de gewone werkzaamheden blijven liggen. Nieuwe securityprojecten die zouden worden opgestart, maar vanwege tijdgebrek maar niet van de grond komen. Opleidingen die niet kunnen worden gevolgd, en vacatures die niet worden opgevuld. Herkenbaar?

Veel organisaties hebben op dit moment te maken met dergelijke uitdagingen. En gelet op de huidige (internationale) corona-ontwikkelingen zal daar de komende maanden - ondanks de start van de vaccinatiecampagne - niet snel verandering in komen.

Toch is het van essentieel belang dat vitale beveiligingswerkzaamheden doorgaan en nieuwe securityprojecten worden opgestart, zodat de (informatie)beveiliging op orde is en blijft. Hackers en andere kwaadwillenden zitten namelijk niet stil: diefstallen, aanvallen met ransomware en factuurfraude zijn aan de orde van de dag. Daarmee liggen het verlies van kwetsbare informatie, uitval van kritieke systemen en imagoschade op de loer.

Gekwalificeerde experts op het gebied van fysieke veiligheid en cyberveiligheid zijn echter lastig te vinden. Zeker op dit moment. Daarom biedt Hoffmann organisaties de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van verschillende parttime of fulltime interim security professionals. En de screening hebben we vanzelfsprekend al voor u verzorgd, dus u kunt rekenen op een betrouwbare professional die direct aan de slag kan!

Waar moet u aan denken?

U kunt bij ons terecht voor:

 • Chief Information Security Officers (CISO)
 • Information Security Officers (ISO)
 • De ondersteuning, training en coaching van CISO en ISO’s
 • Security managers
 • Security implementation managers
 • Crisis managers
 • Teamleider veiligheid
 • Risk managers
 • Fraude analisten
 • Ethical hackers
 • Cybersecurity (awareness) specialisten

U kunt deze ervaren professionals al inzetten vanaf een dagdeel per week.

Meer informatie?

U kunt altijd contact met ons opnemen.

We gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden.

0882986600

info@hoffmann.nl

Hoffmann algemeen

De experts van Hoffmann op uw evenement

Hoffmann heeft een breed palet aan specialisten in dienst die elk gepassioneerd over hun werk kunnen vertellen. De onderwerpen zijn zeer divers, zo valt er over elke dienst wat te vertellen. Denk aan fraudesignalen herkennen, CEO- en factuurfraude voorkomen, ongewenst gedrag voorkomen, het belang van pre-employment screening, spionage, red teaming, cyberveilig gedrag. We lichten een aantal onderwerpen voor u uit.

Hoffmann algemeen

Young Professional: Elke Weijkamp

Onze Elke Weijkamp is geïnterviewd door Security Management en schittert in  de eerste editie van het magazine van dit jaar.

Ze vertelt over haar carrière; wat ze heeft geleerd van haar manager; securitytrends; sociale media; haar ambitie.

Hoffmann algemeen

“Onze Interim Security Professionals kunnen bij wijze van spreken morgen al starten.”

Veel organisaties zijn vanuit de preventiekant of onze fraude- en integriteitsonderzoeken bekend met de consultants van Hoffmann. Minder bekend is dat onze consultants ook op interim basis beschikbaar zijn. Ter overbrugging tussen twee vaste medewerkers bijvoorbeeld, tijdens ziekte of verlof, of als extra handjes bij het opstarten van een project, of als ondersteuning tijdens de coronacrisis. Floor Dijkshoorn, bij Hoffmann verantwoordelijk voor de inzet van deze professionals, vertelt er meer over.


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.