Waarom wil jij bij Hoffmann werken?

Omdat je meer wilt leren, altijd. En dat kan bij Hoffmann. Sterker nog, bij Hoffmann werken allemaal - toekomstige - collega’s die meer willen. Meer willen leren, maar ook dat stapje extra willen zetten waar de meeste organisaties stoppen. Hoffmann barst van de specialisten met ieder hun eigen talenten en skills. Allemaal gericht op onderzoek, veiligheid en beveiliging. Op deze manier leer je elke dag weer van jouw collega-specialisten van andere afdelingen. Iedereen wil elkaar helpen en niemand is te beroerd om erom te vragen. Maar bovenal krijg je te maken met zeer leuke en uitdagende opdrachtgevers en opdrachten. Geen klantvraag is hetzelfde en vraagt veel creativiteit van jou en jouw team. Altijd met oog voor een hoge kwaliteit. Dat maakt dat werken bij Hoffmann een constante flow van leren, prikkeling en samenwerking is.

Sollicitatieprocedure vacatures Hoffmann

  • Wij behandelen uwgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming;
  • Een antecedentenonderzoek vormt bij elke functie onderdeel van de procedure;
  • Tijdens de procedure kunnen wij een assessment inzetten;
  • Gezien de opleidingsverplichting hanteren wij voor alle eerste arbeidsovereenkomsten een bepaalde duur, namelijk een jaar;
  • Voor alle functies is het diploma van Particulier Onderzoeker verplicht. Als je dit diploma niet hebt moet je bereid zijn dit binnen een jaar te behalen;
  • Wanneer we gegevens opnemen in portefeuille, bewaren wij deze bij akkoord maximaal zes maanden. Hierna vernietigen we de gegevens. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.