Iedere organisatie wil haar kroonjuwelen beschermen. Dreigingen kunnen zowel afkomstig zijn vanuit de organisatie, de insider threats, of van buiten de organisatie. Een voorbeeld van insider threats zijn bijvoorbeeld ontevreden medewerkers. Een voorbeeld van een externe dreiging is een cyberaanval of extremistische organisaties. Om goed inzicht in deze dreigingen te krijgen en waar nodig risico beperkende maatregelen te nemen is het van belang dat organisaties hun Corporate security op orde hebben. Middels een integrale benadering adviseert Hoffmann uw security aanpak middels de pijlers mens, techniek en organisatie.

Hoffmann heeft verschillende specialisten in huis die u periodiek kunnen adviseren of als uw vaste huisadviseur kunnen optreden met betrekking tot Corporate security. Zij putten daarbij niet alleen uit hun eigen kennis en ervaring, maar ook uit de kennis die de zij iedere dag opdoen bij het uitvoeren van de onderzoeken en hierbij de modus operandi van de insider threat of (cyber)criminelen vaststellen. Zo is de expertise van onze specialisten over Corporate security altijd volledig en actueel.   

Voorbeeld activisme

Een concreet voorbeeld van een externe dreiging is activisme. Organisaties krijgen in toenemende mate te maken met activisme. Via social media staan sommige (bedrijfs)activiteiten voortdurend onder de aandacht van de publieke opinie. Soms proberen activisten deze activiteiten te verstoren, of vertrouwelijke informatie zoals bedrijfsgeheimen openbaar te maken om vermeende misstanden te onthullen. In extreme gevallen gaat activisme zelfs met geweld gepaard. Activisme is een maatschappelijk fenomeen waarbij met name gebruik wordt gemaakt van sociale media platformen. Daarom richt de aandacht van Hoffmann zich in eerste instantie op deze platformen.  Door vroegtijdig ongewenste  aandacht  voor uw  organisatie te herkennen en te monitoren, is Hoffmann in staat accurate maatregelen te treffen. Daarvoor hebben wij cyberspecialisten in huis die de sociale media platformen monitoren. Bij eventuele bedreigende ontwikkelingen schakelen zij de fysieke veiligheidsspecialisten van Hoffmann in om te anticiperen op het mogelijke activisme.

Activisme - header

Family security

Kunnen gaan en staan waar u wilt: het klinkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het helaas niet altijd. Sommige mensen lopen meer risico dan anderen. Bekende Nederlanders bijvoorbeeld, maar ook CEO’s van multinationals, voorzitters van sommige organisaties, lokale ondernemers en politici. Voor hen zijn (fysieke) bedreigingen, afpersingen, stalking en zelfs gijzelingen een reëel en dagelijks risico. De oorzaken zijn divers: een succesvolle onderneming, veel vermogen, een zakelijk geschil of een specifieke mening of opvatting. 

Hoffmann kan u helpen door het maken van een dreigingsanalyse en het bieden van passende maatregelen. U kunt denken aan een OSINT onderzoek waarbij we u zicht- en vindbaarheid online in kaart brengen. Op een zelfde manier zoals een kwaadwillende dat zou doen.

Persoonlijke beveiliging

Het creëren van persoonlijke veiligheid is uitgegroeid tot een van onze specialistische diensten. Een dienst die wij in alle discretie in de praktijk brengen. Onze aanpak is dan ook echt persoonlijk. Uw situatie en wensen staan voorop bij het uitvoeren van een persoonlijke veiligheidscontrole. We zijn er zowel in uw woon- als in uw werkomgeving en staan voor u klaar in binnen- en buitenland. We beschermen niet alleen ú, maar ook uw naaste familieleden. En we monitoren uw risico’s in uw directe fysieke omgeving, maar ook in de digitale online wereld.

Mocht er zich toch een calamiteit voordoen dan is Hoffmann uw directe aanspreekpunt, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dan staan we voor u klaar en adviseren en ondersteunen wij bij het contact met de politie of het rechercheonderzoek

Woonhuisbeveiliging

Als een veilig huis voor u niet vanzelfsprekend is kunnen we met een scala aan zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen u uw gevoel van veiligheid teruggeven, zonder van uw huis een fort te maken. Hoe we dit specifiek aanpakken?

Beveiligingsmaatregelen die binnen een bestaande woning, of een nieuwe woning, worden geïmplementeerd moeten logisch, laagdrempelig en redelijk in balans zijn. Bij het beveiligen van een bestaande woning onderzoeken wij daarom eerst nauwkeurig hoe de kwaliteit van bouwkundige voorzieningen kan worden verbeterd, welk systeem van elektronische detectie en controle passend is en welke organisatorische maatregelen kunnen worden toegepast.

Uiteraard kiezen wij bij de beveiliging van uw woonhuis altijd voor maatregelen die niet alleen de onderkende risico’s beteugelen, maar ook binnen uw persoonlijke leven passen.

Corporate & Family Security - header

Meer informatie over Corporate & Family security?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl

Of neem direct contact op met één van onze consultants.

Contactformulier Corporate & Family security

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.