Iedere organisatie wil haar kroonjuwelen beschermen. Voorbeelden van deze kroonjuwelen zijn data, specifieke technologie en de medewerkers die met deze data en/of technologie werken. Dreigingen kunnen zowel afkomstig zijn vanuit de organisatie, de insider threats, of van buiten de organisatie. Een voorbeeld van insider threats zijn bijvoorbeeld ontevreden medewerkers. Een voorbeeld van een externe dreiging is een cyberaanval of ontevreden klanten. Om goed inzicht in deze dreigingen te krijgen en waar nodig risicobeperkende maatregelen te nemen is het van belang dat organisaties hun Corporate security op orde hebben.

Mogelijk heeft u een eigen afdeling die zich met dit onderwerp bezighoudt. Maar vreemde ogen kunnen u helpen bij het verkrijgen van meer zekerheid dat deze afdeling over specifieke en actuele expertise vanr Corporate security beschikt. Bijvoorbeeld over insider threats,  spionage, of de meest recente modus operandi van criminelen, waaronder CEO-fraude en diverse vormen van phishing.

Hoffmann heeft verschillende specialisten in huis die u periodiek kunnen adviseren of als uw vaste huisadviseur kunnen optreden met betrekking tot Corporate security. Zij putten daarbij niet alleen uit hun eigen kennis en ervaring, maar ook uit de kennis die de zij iedere dag opdoen bij het uitvoeren van de onderzoeken en hierbij de modus operandi van de insider threat of cybercriminelen vaststellen. Zo is de expertise van onze specialisten over Corporate security altijd volledig en actueel.   

Voorbeeld activisme

Een concreet voorbeeld van een externe dreiging is activisme. Organisaties krijgen in toenemende mate te maken met activisme. Via social media staan sommige (bedrijfs)activiteiten voortdurend onder de aandacht van de publieke opinie. Soms proberen activisten deze activiteiten te verstoren, of vertrouwelijke informatie zoals bedrijfsgeheimen openbaar te maken om vermeende misstanden te onthullen. In extreme gevallen gaat activisme zelfs met geweld gepaard. Activisme is een maatschappelijk fenomeen waarbij met name gebruik wordt gemaakt van sociale media platformen. Daarom richt de aandacht van Hoffmann zich in eerste instantie op deze platformen.  Door vroegtijdig ongewenste  aandacht  voor uw  organisatie te herkennen en te monitoren, is Hoffmann in staat accurate maatregelen te treffen. Daarvoor hebben wij cyberspecialisten in huis die de sociale media platformen monitoren. Bij eventuele bedreigende ontwikkelingen schakelen zij de fysieke veiligheidsspecialisten van Hoffmann in om te anticiperen op het mogelijke activisme.

Activisme - header

Corporate & Family security (VIP beveiliging)

Kunnen gaan en staan waar u wilt: het klinkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het helaas niet altijd.

Persoonlijke veiligheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen lopen meer risico dan anderen. Bekende Nederlanders bijvoorbeeld, maar ook CEO’s van multinationals, voorzitters van sommige organisaties, lokale ondernemers en politici.

Voor hen zijn (fysieke) bedreigingen, afpersingen, stalking en zelfs gijzelingen een reëel en dagelijks risico. De oorzaken zijn divers: een succesvolle onderneming, veel vermogen, een zakelijk geschil of een specifieke mening of opvatting.

Persoonlijke beveiliging

Het creëren van persoonlijke veiligheid is uitgegroeid tot een van onze specialistische diensten. Een dienst die wij in alle discretie in de praktijk brengen. Onze aanpak is dan ook echt persoonlijk. Uw situatie en wensen staan voorop bij het uitvoeren van een persoonlijke veiligheidscontrole. We zijn er zowel in uw woon- als in uw werkomgeving en staan voor u klaar in binnen- en buitenland. We beschermen niet alleen ú, maar ook uw naaste familieleden. En we monitoren uw risico’s in uw directe fysieke omgeving, maar ook in de digitale online wereld.

Woonhuisbeveiliging

Als een veilig huis voor u niet vanzelfsprekend is kunnen we met een scala aan zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen u uw gevoel van veiligheid teruggeven, zonder van uw huis een fort te maken. Hoe we dit specifiek aanpakken?

Onze aanpak: huisbeveiliging van een bestaande woning

Beveiligingsmaatregelen die binnen een bestaande woning worden geïmplementeerd moeten logisch, laagdrempelig en redelijk in balans zijn. Bij het beveiligen van een bestaande woning onderzoeken wij daarom eerst nauwkeurig hoe de kwaliteit van bouwkundige voorzieningen kan worden verbeterd, welk systeem van elektronische detectie en controle passend is en welke organisatorische maatregelen kunnen worden toegepast.

Onze aanpak: huisbeveiliging van een te bouwen of verbouwen woning

Bij het implementeren van beveiliging tijdens een grote verbouwing of een nieuw te bouwen woning kunt u kosten besparen, omdat de noodzakelijke bouwkundige beveiligingsspecificaties al in het overleg met de architect of de bouw kunnen worden geïntroduceerd. Denkt u daarbij aan de locatie van in- en uitgangen, het hang- en sluitwerk van deuren en ramen, de kwaliteit van kozijnen, inbraakvertragende beglazing, een strongroom, detectie en controle en verlichting.

Uiteraard kiezen wij bij de beveiliging van uw woonhuis altijd voor maatregelen die niet alleen de onderkende risico’s beteugelen, maar ook binnen uw persoonlijke leven passen.

Vip beveiliging is 24/7 tot uw beschikking

Afhankelijk van uw risico’s en voorkeuren stellen we een compleet en samenhangend pakket beveiligingsmaatregelen voor u samen van persoonlijke beveiliging tot woonhuisbeveiliging. Daarbij verzekert Hoffmann uw vrijheid. Dat doen we met maatregelen die u amper als maatregel ervaart. U kunt zich vrij blijven bewegen, terwijl het veilig voelt.

Beveiliging is één. Maar mocht er zich toch een calamiteit voordoen dan is Hoffmann uw directe aanspreekpunt, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dan staan we voor u klaar en adviseren en ondersteunen wij bij het contact met de politie of het rechercheonderzoek.

Ons devies is: veiligheid zie je niet maar voel je.

Corporate & Family Security - header

Meer informatie over persoonlijke beveiliging en/of woonhuisbeveiliging?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl

Of neem direct contact op met één van onze consultants.

Contactformulier Corporate Security

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.