Via social media staan sommige (bedrijfs)activiteiten voortdurend onder de aandacht van de publieke opinie. Soms proberen activisten deze activiteiten te verstoren, of bedrijfsgeheimen openbaar te maken om vermeende misstanden te onthullen. In extreme gevallen gaat activisme zelfs met geweld gepaard.

Hoffmann heeft veel kennis van en ervaring met activisme. Wij weten hoe u hiermee om kunt gaan zonder dat de (bedrijfs)activiteiten daar onder leiden. Bovendien kan Hoffmann met een scala aan beheersmaatregelen de veiligheid en integriteit van uw organisatie waarborgen, zonder uw vrijheid in te perken.

Onze aanpak: eerst online

Activisme is een maatschappelijk fenomeen dat profiteert van social media. Daarom richt de aandacht van Hoffmann zich in eerste instantie op die social media. Door vroegtijdig de aandacht van activisten voor uw bedrijf of organisatie te herkennen en te monitoren, is Hoffmann in staat accurate maatregelen te treffen. Daarvoor hebben wij cyberspecialisten in huis die sociale media monitoren. Bij eventuele bedreigende ontwikkelingen schakelen zij de fysieke veiligheidsspecialisten van Hoffmann in om te anticiperen op het mogelijke activisme.

Hoffmann verzekert de continuïteit van uw (bedrijfs)activiteiten. Al naar gelang uw voorkeuren en de risico’s die u loopt stellen we een compleet en samenhangend pakket maatregelen voor u samen.

Vrijwel altijd zijn dit maatregelen die u amper als maatregelen ervaart. Dat doen we met opzet, zodat uw organisatie en uw medewerkers zich vrij kunnen bewegen.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contacformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.

Contactformulier activisme

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.