Mogelijk heeft u zelfs een eigen afdeling die zich hiermee bezig houdt. Maar weet u of deze afdeling specifieke en actuele expertise in huis heeft? Bijvoorbeeld over corporate- en industriële spionage, insider threats, of de meest recente modus operandi van criminelen, waaronder CEO-fraude en phone phishing?

Hoffmann heeft verschillende specialisten in dienst die u periodiek kunnen adviseren of als uw vaste huisadviseur kunnen optreden. Zij putten daarbij niet alleen uit hun eigen kennis en ervaring, maar ook uit de kennis van de vele onderzoeken naar incidenten die wij dagelijks uitvoeren. Zo is de expertise van onze specialisten altijd volledig up to date.  

Hoffmann helpt incidenten te voorkomen en te managen

De organisatie van Hoffmann is opgebouwd uit preventieve en repressieve dienstverlening. Dit stelt ons in staat om uw organisatie te helpen bij zowel het voorkomen van incidenten, als bij het managen van een incident op het moment dat het plaatsvindt. De specialisten van Hoffmann zorgen er altijd voor dat de verschillende afdelingen van uw organisatie hierbij worden betrokken, zodat er binnen uw organisatie organisatorische veerkracht (organisational resilience) ontstaat.

Onze aanpak

Onze Principal Consultants zijn de spin in het web. Zijn brengen samen met u uw risico’s in kaart en zorgen er vervolgens voor dat u kunt rekenen op de optimale ondersteuning. Zij weten als geen ander waar het bij u mis kan gaan en kunnen u op strategisch, tactisch en operationeel niveau adviseren.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.

Contactformulier Corporate Security

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.