Veiligheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige mensen lopen meer risico dan anderen. Bekende Nederlanders bijvoorbeeld, maar ook CEO’s van multinationals, voorzitters van sommige organisaties, lokale ondernemers en politici.

Voor hen zijn (fysieke) bedreigingen, afpersingen, stalking en zelfs gijzelingen een reëel en dagelijks risico. De oorzaken zijn divers: een succesvolle onderneming, veel vermogen, een zakelijk geschil of een specifieke mening of opvatting.

Persoonlijke veiligheid

Het creëren van persoonlijke veiligheid is uitgegroeid tot een van onze kernactiviteiten. Een activiteit die wij in alle discretie in de praktijk brengen. Onze aanpak is dan ook echt persoonlijk. Uw situatie en wensen staan voorop. We zijn er zowel in uw woon- als in uw werkomgeving en staan voor u klaar in binnen- en buitenland. We beschermen niet alleen ú, maar ook uw naaste familieleden. En we monitoren uw risico’s in uw directe omgeving, maar ook online.

Woonhuisbeveiliging

Als een veilig huis voor u niet vanzelfsprekend is kunnen we met een scala aan zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen u uw gevoel van veiligheid teruggeven, zonder van uw huis een fort te maken. Hoe we dit specifiek aanpakken? Lees het op deze pagina.

Onze aanpak: 24/7 tot uw beschikking

Afhankelijk van uw risico’s en voorkeuren stellen we een compleet en samenhangend pakket beveiligingsmaatregelen voor u samen. Daarbij verzekert Hoffmann uw vrijheid. Dat doen we met maatregelen die u amper als maatregel ervaart. U kunt zich vrij blijven bewegen, terwijl het veilig voelt.

Beveiliging is één. Maar mocht er zich toch een calamiteit voordoen dan is Hoffmann uw directe aanspreekpunt, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dan staan we voor u klaar en adviseren en ondersteunen wij bij het contact met de politie of het rechercheonderzoek.

Ons devies is: veiligheid zie je niet maar voel je.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of direct advies nodig?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

Onze specialisten staan voor u klaar.

088-2986600

info@hoffmann.nl 

Of neem rechtstreeks contact op met één van onze consultants.

Contactformulier Corporate & Family security

left section

right section

Contact


 

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.