Heeft u vermoedens van bedrijfsfraude? Laat dan direct een gedegen onderzoek uitvoeren door onze

doorgewinterde onderzoekers. Onze rechercheurs zijn 24/7 bereikbaar en gaan doen discreet onderzoek naar o.a. Ziekteverzuim, Bedrijfsfraude, Diefstal op werk, Concurrentie- en relatiebeding en Integriteitsschendingen.

Meer weten? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of plan kosteloos een moment in met één van onze consultants

 

Neem gerust contact op met onze bedrijfsrecherche

Contactformulier    088-2986600    info@hoffmann.nl

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim

Review beeld

"Een vakkundige organisatie! Goede begeleiding en men weet waar ze het over hebben. Wij werken al een aantal jaar samen met Hoffmann en zijn zeer tevreden met de samenwerking"

Google Review

Deze bedrijven maken gebruik van onze diensten

Logo Port of Amsterdam
Logo KONE
Logo Meander Medisch centrum
Logo MBO Utrecht
Logo Centrum voor Dienstverlening (CVD)
Logo Vivium zorggroep
Logo gemeente Vlaardingen
Logo Woonzorg Nederland
Logo Van der Hoevenkliniek
Logo Mactech
Logo Alliander
Logo VodafoneZiggo
Logo Holland Casino
Logo Europarcs

Verschillende bedrijfsrecherche diensten

 

 • Fraudeonderzoek

  Fraude is een variant van diefstal of verduistering, die vaak wordt gepleegd binnen een onderneming of een (zakelijke) samenwerkingsrelatie. We noemen het dan ook wel bedrijfsfraude. Andere woorden zijn malversaties, misstanden of een incident. Belangrijk is om te allen tijde de fraude te melden zodat er een gedegen fraudeonderzoek gestart kan worden.

 • Ziekteverzuim onderzoek

  Heeft u aanwijzingen dat een werknemer aan het werk is (terwijl hij in de ziektewet zit) bij bijvoorbeeld een andere werkgever. Met andere woorden, u heeft sterke vermoedens dat er sprake is van onterecht ziekmelden. Wat doet u dan?

 • Screening

  Als werkgever wilt u integere en betrouwbare medewerkers selecteren, vooral als zij moeten werken met kwetsbare informatie of systemen. Maar hoe toetst u (potentiële) medewerkers op betrouwbaarheid? Kies voor integer personeel. Sluit onnodige risico’s die aan specifieke functies verbonden zijn uit met een antecedentenonderzoek oftewel pre- en in-employment screening.

 • Concurrentiebeding

  Een concurrentiebeding bevat een verbod voor de werknemer om na het einde van het contract soortgelijke werkzaamheden uit te oefenen bij een ander bedrijf of als ondernemer. In een arbeidsovereenkomst kan ook een relatiebeding staan, hiermee wil een werkgever voorkomen dat zijn werknemer na uitdiensttreding voor of met zijn klanten, leveranciers en samenwerkingspartners gaat werken.

 • Digitaal forensisch onderzoek

  Tijdens een digitaal onderzoek stellen onze digitaal forensisch onderzoekers de relevante data veilig van alle mogelijke gegevensdragers, zoals harde schijven en back-up tapes, of informatie die als stromende data over netwerken wordt getransporteerd. De digitale forensisch onderzoeker maakt hierna de gegevens inzichtelijk, voert een uitgebreide analyse uit en interpreteert alle data.

 • Digitaal bewijsbeslag

  Bij vermoedens van fraude, of bij civiele juridische conflicten bestaat steeds vaker de behoefte om informatie bij andere partijen veilig te stellen om te voorkomen dat deze wordt vernietigd of op andere wijze zoekraakt.

Waarom Hoffmann?

Fraude, afpersing en schendingen van integriteit zijn helaas ook voor uw organisatie een reëel gevaar. Niet alleen van binnenuit maar ook van buitenaf.

Als er een incident gebeurt zorgen wij dat ‘t snel en goed wordt opgelost en beperken wij de schade zoveel mogelijk. Want de gevolgen voor uw organisatie zijn groot omdat het onderlinge vertrouwen en de motivatie onder druk komen te staan.

Met onze 60 jaar ervaring, en de expertise van onze onderzoekers, psychologen en adviseurs, helpen wij u de risico’s op ongewenst gedrag en incidenten te verkleinen. We creëren een werkomgeving waarin uw mensen volledig vertrouwen kunnen hebben in elkaar en in hun organisatie.

USP - betrouwbaar & Discreet Betrouwbaar & Objectief
Discreet & Integer - USP Discreet & Integer
USP - Snel en direct beschikbaar Snel & direct beschikbaar
Pragmatisch - USP Pragmatisch

Hoe snel kunnen we acteren/handelen?

Eén van onze consultants van de bedrijfsrecherche kan als de nood hoog is nog dezelfde dag bij u langskomen voor een intakegesprek. Aan de hand van deze intake ontvangt u een offerte wat voor soort onderzoek er gestart kan worden met bijbehorende prijs. Zodra u akkoord geeft worden er twee bedrijfsrechercheurs ingepland om het onderzoek te starten. Dit alles kan binnen een paar dagen geregeld worden.

 

 

Contactformulier    088-2986600    info@hoffmann.nl

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.

Whitepaper - fraude aanpakken

In de whitepaper leggen wij u stap voor stap uit wat u moet doen wanneer u bedrijfsfraude vermoedt binnen uw organisatie. 

Contactformulier bedrijfsrecherche

left section

right section

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.