Deze vacature is ingevuld, kijk voor andere vacatures op werken bij.

 

Als senior consultant werk je in een team van specialisten die allemaal intrinsiek gemotiveerd zijn de opdrachtgevers op de beste manier te helpen. Soms moeten we dan ook streng zijn, en de opdrachtgevers overtuigen dat hun probleem dieper ligt dan ze initieel dachten. Ons mantra is; “liever implementeren, dan rapporteren”, zodat de klant aan het einde van ons project echt veiliger is geworden. Dat doen we met volle overtuiging van onze kennis en ervaring die we breed binnen het team hebben. Als expert wordt je volledig opgenomen in het team en kijken we allemaal uit naar jouw kennis en inbreng, zodat we van elkaar blijven leren. De werkzaamheden zijn zeer divers en je hebt “never a dull moment”. Jouw werkweek kan er zomaar als volgt uitzien;

Maandagochtend ga je naar kantoor om met het riskteam te overleggen. Goed om te horen waar iedereen mee bezig is. Je vertelt over de accounts waar jij een plan voor aan het maken bent. Een collega biedt aan even mee te kijken vanuit zijn expertise. Je geeft hem je ruwe opzet voor feedback.

Na de lunch ga je op pad om een presentatie te geven bij een klant. Ze zijn op zoek naar end-to-end security voor hun organisatie. Je vertelt over onze aanpak op organisatie, techniek en mens. Met een uitnodiging tot een offerte rij je voldaan naar een koffiebar in de buurt om met een collega van sales de pricing van een concrete andere lead te bespreken.

Dinsdag ben je al vroeg bij een klant om hun bedrijfspand te schouwen. Je bevindingen werk je in de middag op kantoor uit in een rapportage met bijbehorende verbeterpunten. Je bespreekt je bevindingen met de principal security & risk management en maakt de conceptrapportage gereed om uit te sturen. Je collega’s van de backoffice zullen het overnemen en deze versturen.

Woensdag ga je naar een congres over informatiebeveiliging. Een mooie dag om nieuwe ontwikkelingen te horen, maar ook veel mensen te spreken. Je gaat naar huis met een mooie set afspraken voor de komende weken.

Donderdag werk je vanuit huis. Je maakt een planning voor de komende weken, beantwoordt mailtjes en checkt bij de lopende projecten of ze op plan zijn. Je belt een aantal klanten na die interesse hebben getoond voor onze dienstverlening. Aan het eind van de dag heb je ook nog even contact met je opdrachtgever van dinsdag. Hij is blij met de conceptrapportage en vraagt je deze te komen toelichten in het MT.

Vrijdag werk je in de ochtend verder aan je plan voor je belangrijkste accounts. ’s Middags ga je met een collega uit het gedragsteam zitten om een idee voor een whitepaper verder uit te werken. Tijdens een frisse wandeling, krijgen de ideeën vorm. Je rijdt vol energie die avond naar huis.

Wat houdt de functie precies in?

In ons team Cybersecurity & Security Risk Management zoeken wij een energieke consultative-seller met een passie voor het veiligheidsdomein, die daadkrachtig de opdrachten bij onze opdrachtgevers oppakt en deze in samenwerking met het team tot een goed einde weet te brengen. Je bent resultaatgericht, maar bovenal ook klantgericht en hebt een representatieve uitstraling. Belangrijk is dat je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden, dat je relaties met klanten weet op te bouwen en opdrachten weet te scoren en dat je graag over je werk publiceert.

Wat verwachten we van je?

  • Minimaal een HBO-opleiding op het gebied van informatiebeveiliging of security risk-management;
  • Ervaring in een zakelijke context;
  • Ervaring met consultancy en sales;
  • Ervaring met fraude –onderzoek is een pré;
  • CPP, CISM of CISSP is een pré;
  • Het diploma Particulier Onderzoeker of bereid de opleiding daartoe te volgen;
  • In bezit van een rijbewijs B;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Over Hoffmann

Hoffmann is een organisatie waarin integriteit, objectiviteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Al vele jaren zijn we bekend van onze unit bedrijfsrecherche. Echter, vanuit de markt groeit de vraag hoe incidenten te voorkomen zijn. Daarom is in de afgelopen jaren de preventieve tak van Hoffmann opgezet. Hieronder vallen cybersecurity en security riskmanagement. Met een scherp oog, een luisterend oor en een rechtvaardig hart maken we ons samen sterk om het gedrag van medewerkers positief te veranderen. We zijn toe aan uitbreiding van ons gedragsteam.

Onze klantenkring wordt gekenmerkt door variatie. De uit te voeren werkzaamheden vinden hierdoor plaats in diverse sectoren, door heel Nederland en som ver daar buiten. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Voor vragen over de functie verzoeken we je telefonisch contact op te nemen met, telefoon 088-2986600, e-mail: vacatures@hoffmann.nl.

Wat wij bieden…

Naast een marktconform salaris met o.a. een leaseauto, een op de functie afgestemde onkostenvergoeding en 10% vakantiegeld, hebben wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid en behalen van de opleiding Particulier Onderzoeker verlengd wordt. Jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae kan je sturen naar vacatures@hoffmann.nl, t.a.v. Myra van Esch, director Cybersecurity & Security Risk Management.

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u op de hoogte blijven van onze diensten en werkzaamheden? Meld u hier aan voor de periodieke toezending van onze Hoffmann Tips.